Snygga barnvagnskrokar

Våra barnvagnskrokar – med öppna metallkrokar och snygga remmar

Precis som med våra skötväskor har vi tagit fram barnvagnskrokar som är precis som de vi själva letade efter – men inte hittade. Funktionsmässigt ville vi ha en öppen krok och utseendemässigt ville vi ha remmar i annat material än standard remband. 

Vi ville också ha rejäla krokar som inte var av plast och att kroken skulle ha en öppen form. Karbinhakar är bra i många sammanhang men inte när en ska få på och av en skötväska från vagnen med en hand. Det är så många gånger jag själv har stått där med ett barn på ena armen och försökt haka loss och på en skötväska när jag ska lämna vagnen utanför nånstans och ta med väskan in eller när jag ska få med mig allt och gå.

Vad gäller remmarna tänkte vi att det vore snyggt att ha dem i samma canvastyg som våra väskor är gjorda av, i samma matta bomullslook. Och förhoppningsvis kommer både de och våra väskor komma i fler härliga färger framöver. 

Men varför barnvagnskrokar? Går det inte bara att hänga upp väskan med hjälp av axelbandsremmen?

Eller bara lägga under vagnen i varukorgen? Jo visst, det är en smaksak. Själv tycker jag det blir enklare och att väskan hänger bättre och inte glider omkring och att det är smidigare att komma åt saker snabbt. En ryggsäck kan ju vara svårare att hänga bra på vagn, därför har vår skötväska ALVIN i ryggsäcksmodell utdragbara remmar på sidorna med rejäla D-ringar för upphängning på krokarna.

Och så kan en ju hänga annat på krokarna också, som en shoppingbag eller matkasse eller annat.

/Vanja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *