Packa skötväskan

Vad packar du i skötväskan?

Vi frågade det och ett par andra frågor till några småbarnsföräldrar och fick svar som kanske kan ge bra tips, skratt och igenkänning eller föraningar om vad som väntar. Noterar en del liknande erfarenheter 😂.

Vilka 3 grejer ser du alltid till att packa i skötväskan?

Blöjor, våtservetter, vattenflaska, extrakläder, teskedar för att äta barnmat med. Ville

Blöjor, skötbädd och våtservetter. — Therese

Innan jag började använda och testa våra första prototyper (med EasyUnfold™*) packade jag alltid med mig en större skötbädd i den skötväska jag hade. Även fast det följde med en skötbädd var den alldeles för liten. Jag brukade också alltid packa en separat påse att ha den i då jag inte ville lägga den i väskan bland allt annat om den blev ofräsch. Och så packade jag en massa annat, men om jag ska välja top 3 viktigaste blir det skötbädd, blöjor och extrakläder. — Vanja (grundare MOJ SWEDEN)

Har du råkat ut för någon blöbytes-katastrof när ni varit hemifrån? Vad hände?

Alla de gånger då jag glömt skötbädd och varit tvungen att lägga ut toapapper på golvet på nån äcklig och trång toalett. — Ville

Många. Men om jag ska nämna en så hände det en olycka när vi skulle åka med färjan över till Finland. Min dotter bajsade igenom både blöja och kläder när vi stod i bilkön för att åka på färjan. Det var bara att invänta tills vi kom på båten där vi fick göra ett akutbyte. Inte så kul. — Therese

Ja, flera gånger. När ett blöjbyte absolut inte kunnat vänta och den enda platsen att byta blöja på har varit en offentlig toalett som saknat skötbord och jag inte haft någon skötbädd med mig och jag löst det genom att lägga ut pappershandukar på skitigt golv. Men det har ju känts sådär. — Vanja (grundare MOJ SWEDEN)

Vad hade du inte trott att du skulle behöva packa med dig i skötväskan innan du fick barn?

Hade inte trott att det skulle behövas så mycket extrakläder för att klara av alla oförutsägbara situationer som kan uppstå. — Ville

Trodde aldrig man behövde så många ombyten som 2-3 stycken. Och att man alltid behöver ha med sig mellanmål eller någon form av ”nödmål”. — Therese

Jag hade inte trott att jag skulle behöva packa eget ombyte för att jag själv behövde byta kläder p.g.a. läckande bröst och bebiskräks. Och inte att jag skulle behöva  packa så många ombyten till mitt barn heller för den delen. Hur kan 3 outfits inte räcka för en tur!? — Vanja (grundare MOJ SWEDEN)

*EasyUnfold™ – en skötbäddslösning som är integrerad på alla MOJ SWEDENs skötväskor. (Läs mer här.)

Skötväska med integrerad skötbädd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *